top of page
IMG_6792.jpeg
IMG_6792.jpeg

Holmenhytta

Heilt ny hytte berre 40meter frå sjøkanten. Fin fjordutsikt og eiga strandlinje. Hytta har stor terrasse, er vend mot sør, gode solforhold og er fint innredet. Den har to soverom i 1. etg. og ein hems som har fire sengeplassar. Hemsen er delt i to rom. Varmekablar (golv) i stove, kjøkken og bad.
Totalt 8 sengeplassar.

Det er dyner og puter til sengene. Sengetøy, laken og håndklær tek du med, eller leiger (vi leiger hotellsengetøy). Viss du skal leige sengetøy må vi vite det på førehand. Det er både barneseng og barnestol i huset.

Berre 40 minutt frå garden ligg Høyanger badeland. I Lavik finn du hotell og restaurant, matbutikk, Lavik kro - som også tilbyr catering, klesbutikk, frisør, bensinstasjon, elbil ladestasjonar og fergesamband mot Bergen, i tillegg til hurtigbåten som går mellom Bergen og Flåm.  Vi anbefalar varmt ein tur med hurtigbåten Lavik - Bergen - Lavik, eller Lavik innover Sognefjorden (Balestrand/Flåm).. Ein dagstur som gir flotte opplevingar på sjøen. Sjekk ruter og prisar på nettsidene til Nordled.

Alværn gard har 4 separate utleigeeiningar. Dei fleste uteområda er felles og kan brukast av alle gjester.

Smart-TV

Gratis Wi-Fi

Vaskemaskin

Dyr tillatt

Gratis parkering

Strandlinje

bottom of page