top of page

Gardshuset

Alværn gard ligger vakkert til ved Sognefjorden bare 3 km. fra Lavik som er et lite tettsted. Gården har egen lang strandlinje, utsikt til Sognefjorden, badeplass og store lekeområder. I sjøkanten ligger et koselig felles naust hvor man kan grille og hygge seg. Motorbåt og ekkolodd til fiske kan leies. Båtplassen ligg ved naustet. Sykler kan leies. Huset har en gjennomført gammel, sjarmerende stil med moderne fasiliteter som kjøl/frys, oppvaskmaskin, varmegulv på begge bad og i vinterhagen, vaskemaskin og tørketrommel.


Stedet

Ta med familien, del kanskje leien med en vennefamilie, og opplev en ekte gårdsferie i vakre omgivelser og storslått natur ved Sognefjorden på vestlandet. Som sommergjest i hovedhuset på gården kan du eksklusivt benytte det flotte naustet i sjøkanten. Uteområdet er felles og kan også benyttes av andre gjester. Her er langbord med plass til mange personer og store glassdører som gjør at sjøutsikten kan nytes. Gården er gjerdet inn og det er en bro over veien slik at alle kan gå trygt de ca. 200m ned til sjøen og naustet. Det er tilgang til smart-TV med fri NRK1, NRK2 og NRK3 tilgang. Det er nett-tilgang slik at du kan benytte egen sumo, netflix eller andre egne abonnementer. Bare 40 min. fra gården ligger Høyanger badeland. I Lavik kun 3 km. (3 min.) fra gården finner du tilbud som restaurant, matbutikk, kro, bensinstasjon, elbil ladestasjoner og fergeforbindelse mot Bergen. Anbefaler varmt en tur med hurtigfergen Lavik - Bergen - Lavik. En dagstur som gir dere fantastiske opplevelser på sjøen.


Andre ting det er verdt å merke seg

Det er dyner og puter til sengene. Det er kun sengetøy, laken og håndklær du tar med selv. Dette kan også leies, men da bør vi vite det på forhånd slik at vi kan ha det i orden når dere kommer eller dere kan hente det selv i nærheten. Det er både barneseng og barnestol i huset. Alværn gard har 3 selvstendige separate utleieenheter. Noen uteområder er felles og kan benyttes av alle gjester.

Size

100 kvm

Bedrooms

Bathrooms

20

2

Floors

2

bottom of page